למה אנחנו אוכלים אוכל מסוים?
איך זה משפיע על העיכול שלנו? על הכלכלה? על התרבות?
מה מניע את האכילה שלנו?
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק בהרצאה מרתקת על ההיסטוריה של התזונה
על בשר, לחם, חלב וסוכר – כל הבעיות של התזונה המערבית המודרנית
על המהפכות שעברנו (החקלאית, התעשייתית ועוד) ואיך הן השפיעו על מה שאנחנו אוכלי םהיום
ועוד
ד"ר אורי מאיר צ'יזיק הוא היסטוריון של תזונה. הוא חוקר תזונה. יועץ תזונתי. מעביר קורסים והרצאות בנושא תזונה, סדנאות בישול וסיורי ליקוט.
6,041